Har bir jarayon muhim…

Date:

Osh — shoh taomdir. Tug‘ilgan kun, to‘y-hashamlarda ham, mehmon kelsa ham, xullas eng yaxshi kunlarimizda qozonning ostiga o‘t qalab, osh damlashga kirishamiz. Oshning mazasi pazandaning qo‘liga bog‘liq deyishadi. Haqiqatan ham Termiz davlat universitetida talabalarning bo‘sh vaqtini mazmunli o‘tkazish maqsadida fakultetlararo qizg‘in tus olib kelayotgan “Osh chempionati” bu fikr nechog‘lik to‘g‘ri ekanini isbotlashga xizmat qilayotir.


Bu galgi “Osh chempionati” fizika-matematika fakulteti talabalari o‘rtasida bo‘lib o‘tdi. Talabalar o‘zlariga belgilangan joyda, berilgan mahsulotlar bilan bilan osh pishirishga kirishdilar. Tan olish kerakki, oshning mazali chiqishida har bir jarayon muhim. Zirvagi, guruchni dimlash-u suvining va olovning me’yori…
Osh pishirish jarayonida talabalarning zerikib qolmasliklari va hafsala bilan urnashlari uchun fakultetning san’atga oshno, iste’dodli talabalari tomonidan kuy-qo‘shiqlar ijro etildi.
Oshlar tayyor bo‘lgach, hakamlar hay’atiga tortiq qilindi va eng mazali osh g‘oliblari aniqlanib, taqdirlandi.

Sohibjamol

Xabarni ulashish:

Obuna bo‘ling

Dolzarb xabarlar

Tavsiya qilamiz
Related

“Ipak yo‘lida uyg‘onish”: Surxon jozibasi namoyon

Bugun turizm sohasi nafaqat iqtisodiyotning faol rivojlanayotgan tarmoqlaridan biri,...

To‘palangdan Termizga suv keldi

So‘nggi yillarda yurtimizda aholining hayot sifati va turmush farovonligini...

Halollik — tanlov emas, majburiyat

Korrupsiya ta’lim sohasiga kirib kelganida, u nafaqat moddiy zarar...

Tarixiy ildizlarda yangi hayot nafasi

Buyuk Ipak yo‘li chorrahasida joylashgan, asrlar davomida turli sivilizatsiyalar...
KunTun
KunTun